VIACASSA Special Realestates
VIACASSA Special Realestates
Acasa / GTC

Termeni și condiții generale (GTC)

1. GTC - Termeni si conditii generale

Postarile sunt gratuite!

Completand formularul inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare a sitului .

Proprietarul proprietatii listate este singurul responsabil pentru proprietatea postata pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale (eventuale prejudicii cauzate), in cazul unor actiuni legale impotriva acestei postari.

Raspunderea juridica pentru continutul postarilor de proprietati apartine in totalitate autorilor acestora.

Daca doriti stergerea unei postari expirate, trimiteti un email la office@viacassa.ro, specificand numarul postarii.

Ne rezervam dreptul de a trasmite datele utilizatorilor (ip,etc.) persoanelor in drept pentru rezolvarea anumitor litigii in cazul in care Conditiile de Utilizare au fost incalcate abuziv, in urma unor reclamatii adresate Administratiei sitului.

Intelegeti ca absolut toate informatiile, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale.

Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu VIACASSA SPECIAL REALESTATES, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului pus la dispozitie de VIACASSA SPECIAL REALESTATES.

VIACASSA SPECIAL REALESTATES nu controleaza, doar monitorizeaza informatia transmisa prin indermediul serviciilor din cadrul site-ului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestei informatii.

Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
- pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al VIACASSA SPECIAL REALESTATES, lider sau mediator al unei discutii, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
- falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarei informatii publicate pe site;
- publica in alt mod orice informatie pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); 
- publica in orice alt mod, orice tip de informatie care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;

2. Modificari ale serviciului

Administratia site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.

Sunteti de acord ca VIACASSA SPECIAL REALESTATES nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

3. Publicitate si promotii

VIACASSA SPECIAL REALESTATES ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul sitului. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii.

VIACASSA SPECIAL REALESTATES nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului.

Top